İstanbu'da bir erkek, evli olduğu kadını ağır yaraladı

İstanbu'da bir erkek, evli olduğu kadını ağır yaraladı

Arnavutköy'de bir erkek, evli olduğu kadını ve çevredeki bir erkeği silahla vurdu. Saldırıda vurulan erkek hayatını kaybederken, kadının durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

İstanbul'un Arnavutköy ilçesindeki Şamlar Tabiat Parkı’nda İbrahim Y. isimli erkek, evli olduğu Aynur Y. ve Murat O.’yu silahla vurdu. Saldırının ardından Murat O. hayatını kaybederken, Aynur Y.'nin durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

DHA’nın haberine göre İbrahim Y., ağabeyi Hamdullah Y.’yi arayıp “gel ben cinayet işledim” dedi. Bunun üzerine Hamdullah Y. durumu polise bildirerek olay yerine geldi. Aracıyla olay yerine gelen İbrahim Y.’nin ağabeyi, Aynur’u otomobiline alarak hastaneye götürmek için yola çıktı. Hamdullah Y.’nin kullandığı otomobil, Edirne Asfaltı Caddesi Boğazköy Işıklar mevkiinde kontrolden çıkarak ormanlık alana girdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Aynur’u hastaneye kaldırdı. Silahla vurulan Aynur’un durumunun ağır olduğu öğrenildi. Murat O.’nun cansız bedeni ise cinayet mahalinde yapılan incelemelerinin ardından Arnavutköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis kaçan fail erkek İbrahim Y.’yi yakalamak için çalışma başlatırken, cinayetle ilgili soruşturma devam ediyor.

DAHA FAZLA