'İsrail saldırıları sürdürürse pişman olacağı şeylerle karşılaşır'

'İsrail saldırıları sürdürürse pişman olacağı şeylerle karşılaşır'

Şemhani, İsrail'in Suriye'de terörü desteklediğini söylerken, Patruşev ise ABD'nin Suriye’deki istikrarsızlığı arttırıcı girişimlerde bulunduğunu ifade etti.

İran Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Şemhani, İsrail'in Suriye'deki saldırılarına devam etmesi halinde pişman olacağı tepkilerle karşılaşacağını söyledi.

Şemhani, başkent Tahran'da Rusya Federasyonu Güvenlik Konseyi Genel Sekreteri Nikolay Patruşev’le bir araya geldi. Rus mevkidaşıyla yaptığı görüşmede İsrail'i Suriye'de terörü desteklemekle suçlayan Şemhani, "Siyonist rejim, Suriye'deki istikrarsızlığı sürdürmek istiyor ancak Suriye'deki saldırılarına devam etmesi halinde pişman olacağı tepkilerle karşılaşacak" dedi.

PATRUŞEV: ABD'NİN TEHLİKELİ YAKLAŞIMLARINA KARŞILIK VERİLMELİ

Öte yandan Patruşev ABD'nin bölgedeki hedeflerine ulaşmak için terörü bir araç olarak kullandığını ve buna karşı bölgesel iş birliğinin kaçınılmaz olduğunu söyledi.

ABD'nin tek taraflı ve tehlikeli yaklaşımlarına ciddi karşılık verilmesi gerektiğini belirten Patruşev, ABD'nin Suriye’deki istikrarsızlığı arttırıcı girişimlerde bulunduğunu ifade etti.