Isparta'da bir kişi tartıştığı arkadaşını bıçakladı: 'Bıçaklama demeyelim de haraç olayı vardı, o niyetle yani'

Isparta'da bir kişi tartıştığı arkadaşını bıçakladı: 'Bıçaklama demeyelim de haraç olayı vardı, o niyetle yani'

Isparta’da tartıştığı arkadaşını bacağından bıçaklayan kişi "Bıçaklama demeyelim de haraç olayı gibi bir şey vardı, o niyetle yani" açıklamasında bulundu.

Isparta'nın Kutlubey Mahallesi'nde dün akşam saat 21.00 sıralarında  Murat K. isimli şahıs, tartıştığı arkadaşı Şükrü Y.’yi bacağından bıçakladı.

İddiaya göre, kahvehane işletmecisi Murat K. ile arkadaşı Şükrü Y. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken Murat K., cebinden çıkardığı bıçakla Şükrü Y.’yi bacağından yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Bacağından yaralanan Şükrü Y., ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İHA'da yer alan habere göre, Şükrü Y.’yi bacağından bıçakla yaralayan Murat K., olayın ardından bankta oturup sigara içti. Emniyet ekipleri, bankta oturan Murat K.’yı gözaltına alarak, polis merkezine götürdü.

'BIÇAKLAMA DEMİYELİM DE...'

Murat K., gazetecilerin ‘neden arkadaşınızı bıçakladınız sorusuna “Bıçaklama demeyelim de haraç olayı gibi bir şey vardı. O niyetle yani. Pişmanım” diyerek yanıt verdi.

Öte yandan Murat K.’nın emniyetteki ilk ifadesinde Şükrü Y.’yi fazla çay içme konusu yüzünden bıçakladığını söylediği öğrenildi.

DAHA FAZLA