İsmail Y., evli olduğu kadını ve çocuğunu katletti!

İsmail Y., evli olduğu kadını ve çocuğunu katletti!

Belçika’da yaşayan İsmail Y., evli olduğu kadını ve çocuğunu katletti.

Belçika’da 33 yaşındaki İsmail Y., uyuşturucu kullandığı için kendisi ile tartışan eşi Cennet K. Y. ile 5 yaşındaki oğlunu katletti. Savcılık, altı aylık hamile olan Cennet K. Y.'nin sık sık ev içi şiddete maruz kaldığını ancak polisin müdahalesine rağmen, eşi İsmail Y. hakkında şikayetçi olmadığını açıkladı.

Belçika’da bulunan Dondermonde'daki kadın ve çocuk cinayeti, cumartesi günü meydana geldi.

33 yaşındaki İsmail Y., uyuşturucu kullandığı için kendisi ile tartışan eşi Cennet K. Y. ile 5 yaşındaki oğlunu katletti. Daha sonra uyuyan İsmail Y., sabah polis karakoluna giderek teslim oldu.

‘ALTI AYLIK HAMİLE’

BBC Türkçe'nin haberine göre, polisin, oğlu ile birlikte yatak odasında cesedini bulduğu Cennet K. Y.'nin altı aylık hamile olduğu belirtildi.

Türkiye'de doğup büyüyen İsmail Y., Gent şehri yakınlarındaki Zele kasabasında yaşayan Cennet K. ile evlendikten sonra Belçika'ya yerleşti. Kamyon şoförlüğü yapan İsmail Y.'nin uyuşturucu sorunu nedeniyle çift arasında sık sık tartışma yaşandığı belirtildi.

Doğu Flaman Savcılığı'na göre, çiftin kapısına, Zele kasabasında yaşadıkları dönemde, komşularının ev içi şiddet ihbarı nedeniyle en az dört kez polis geldi.

Her müdahale sonrası polis, hem Cennet K. Y. hem de kocası ile görüştü. Polise göre, her ikisi de bu konuda açıklama yapmak istemedi.

Belçika polisinin, her müdahale sonrası Cennet K. Y.'den, aile içi şiddet nedeniyle eşi hakkında şikayetçi olmasını istediği, ancak kadının bu öneriyi reddettiği belirtildi.

Polis tarafından tutulan tutanaklarda, Cennet K. Y.'nin şikâyette bulunmama gerekçesi de belirtildi, ancak soruşturmanın sürmesi nedeniyle açıklanmadı.

Cennet K. Y. ve oğlunun öldürülmesi, 45 bin nüfuslu kentte üzüntüyle karşılandı. Ailenin oturduğu binanın karşısındaki bir kafenin müdavimleri, yaşananlara inanamadıklarını belirterek, "Her zaman balkonda oturur, bize dostça el sallarlardı. Bugün evin tamamen kapandığını görmek şok edici" dedi.

DAHA FAZLA