İsmail Saymaz: Kılıçdaroğlu, 'Ben Talat Atilla'yı yedi yıldır görmüyorum, beni bu haber için de aramadı' dedi

İsmail Saymaz: Kılıçdaroğlu, 'Ben Talat Atilla'yı yedi yıldır görmüyorum, beni bu haber için de aramadı' dedi

Gazeteci İsmail Saymaz sosyal medya üzerinden, "Kılıçdaroğlu, 'Ben Talat Atilla'yı yedi yıldır görmüyorum, beni bu haber için de aramadı' dedi" paylaşımında bulundu.

İleri Haber

Gazeteci İsmail Saymaz sosyal medya üzerinden, Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın CHP'li Muharrem İnce'nin Beştepe'ye giderek AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü iddiasının kaynağı olarak Gazeteci Talat Atilla'yı işaret etmesinin ardından konuyla ilgili olarak açıklama yaptı.

Saymaz, paylaşımında "Tuncay Özkan, Kılıçdaroğlu’nun kendisine, 'Ben Talat Atilla’yı yedi yıldır görmüyorum ve kendisiyle hiç konuşmadım. Beni bu haber için de aramadı' dediğini söyledi" yazdı.

İsmail Saymaz'ın Twitter paylaşımı şu şekilde:

"Az önce CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ile konuştuk. Özkan, Kılıçdaroğlu’nun kendisine, 'Ben Talat Atilla’yı yedi yıldır görmüyorum ve kendisiyle hiç konuşmadım. Beni bu haber için de aramadı' dediğini söyledi. Tuncay Özkan, 'MYK üyeleri olarak bizi de aramadı' dedi.

"Talat Atilla, CHP’ye yönelik bir siyasi operasyonun aparatı olarak anılmak istemiyorsa CHP’li dediği haber kaynağını kimliğini açıklamalıdır. Bunca spekülasyon ve yalandan sonra Talat Atilla’nın 'Kaynağım bir CHP’li ve haberi Kılıçdaroğlu’na doğrulattım' iddiasına neden inanalım?"