İşçiler öldü, yandaş patronlar dayanışma yemeğinde!

İşçiler öldü, yandaş patronlar dayanışma yemeğinde!

Sakarya'daki havai fişek fabrikası patlamasının ardından MÜSİAD üyesi yandaş patronlar, henüz kurtarma çalışmaları devam ederken patlamanın meydana geldiği fabrika sahibi için dayanışma yemeği verdi.

İleri Haber

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD); Sakarya'nın Hendek ilçesinde en az 4 işçinin yaşamını yitirdiği, 3 işçinin kaybolduğu ve 114 işçinin yaralandığı patlamanın meydana geldiği havai fişek fabrikasının sahibi için henüz cenazeler toprağa dahi verilmemişken dayanışma yemeği verdi. Tepkiler üzerine, yemeğe ilişkin MÜSİAD Bursa hesabından yapılan paylaşım kaldırıldı.

Fabrikanın sahibi ve aynı zamanda MÜSAİD Sakarya Şube Başkanı olan Yaşar Coşkun'a, MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan, Bursa Başkanı Nihat Alpay ile birlikte diğer üyeler destek ziyaretinde bulundu. İşçileri kurtarma çalışmalarının devam ettiği saatlerde, fabrikanın sahibine ziyaret için yemek masasında bir araya gelen patronlar ''Yaşar Coşkun'un yanındayız'' mesajı verdi.

MÜSİAD Bursa resmi sosyal medya hesabından, "Sakarya Hendek'te havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama sonucunda destek vermek amacıyla Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan, MÜSİAD Bursa Şube Başkanı, MÜSİAD şube başkanları ve üyelerimizle Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun'un yanındayız'' paylaşımı yapıldı.

Yapılan paylaşım, sosyal medyada gündem olmasının ardından gelen tepkiler üzerine kaldırıldı. İşte o paylaşım: