İşçi düşmanı Hıncal Uluç da direniş hakkında konuştu

İşçi düşmanı Hıncal Uluç da direniş hakkında konuştu

Yandaş yazar Hıncal Uluç, 3. havalimanında kötü çalışma koşulları ve iş cinayetleri dolayısıyla iş bırakma eylemi yapan işçilere 'uyanık hain' dedi.

İleri Haber

Yandaş Sabah gazetesi yazarı ve işçi düşmanı Hıncal Uluç, 3. havalimanında sık sık yaşanan iş cinayetlerinden ve kötü çalışma koşullarından ötürü dün sabah itibariyle iş bırakma eylemine başlayan işçilere karşı sosyal medyada başlatılan kara propaganda dolu hashtag çalışmasını destekledi. Uluç, işçi düşmanı ifadeler ve yalan haber içeren tweetler atmaktan da geri kalmadı.

KARA PROPAGANDAYA ULUÇ DA KATILDI

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 3. havalimanı direnişine katılan bir işçiyle konuştuğunu iddia eden Uluç, "Sendikadan geldiğini söyleyen birileri, eyleme katılacaklara günlük 100 TL verileceğini söylediler. Eyleme katılanların çoğu burada çalışan işçiler değil" dedi. 5 farklı güvenlik kapısının olduğu ve içeri girmek için işçi kartı zorunluğu bulunan kampta, kartı almak için ise iş eğitiminden ve sağlık kontrolünden geçmek gerekiyor.

[ih2]

İŞÇİLERE 'UYANIK HAİN' DEDİ

Eylem yapan işçilere "uyanık hain" diyen Uluç, hiçbir dayanak göstermediği paylaşımında işçilerin üniversite öğrencisi olduğunu iddia etti.

İŞÇİLERDEN İŞÇİ DÜŞMANI ULUÇ'A YANIT

İnşaat-İş Sendikası, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla işçi düşmanı Hıncal Uluç'a cevap verdi: "Hıncal Bey, işçi düşmanı zavallı yalakanın biri."