İş yerinde ısınmak için ateşi harlamaya çalışan mülteci işçi alevler içinde kaldı

İş yerinde ısınmak için ateşi harlamaya çalışan mülteci işçi alevler içinde kaldı

Konya'da çalıştığı iş yerinde ısınabilmek için tenekedeki ateşi tinerle harlamak isteyen bir mülteci işçi alevler içinde kalarak yaralandı.

Konya'da bir iş yerinde ısınmak için tenekenin içindeki ateşe tiner döken Angolalı mülteci işçi, alevlerin arasında kalarak yaralandı. İsminin Josef olduğu öğrenilen işçinin alevler içerisinde kaldığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün saat 13.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki bir iş yerinde meydana geldi. Angola uyruklu Josef isimli işçi, bir iş yeri çalışanı ile oturduğu sırada kovanın içindeki ateşi büyütmek için üzerine tiner döktü. Ancak bu sırada işçinin kıyafetleri tutuştu. Alevler arasında kalan ve kendisini dışarı atan Josef'in yardımına çevre sakinleri koştu.

Üzerindeki alevler söndürülen Josef, çağırılan ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda yanıklar oluşan genç, tedaviye alındı.

Angolalı işçinin alevler içerisinde kaldığı anlar ve yanındaki işçinin alevlerden son anda kaçmayı başarması ise iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.