İş dönüşü otobüsten indirilmek istenen 65 yaş üstü yurttaş: Ben çalışmazsam açım

İş dönüşü otobüsten indirilmek istenen 65 yaş üstü yurttaş: Ben çalışmazsam açım

Geçimini sağladığı merdiven silme işinden dönen 65 yaş üstündeki yurttaş koronavirüs tedbirleri gerekçesiyle indirilmek istenince, "Ben çalışmazsam açım. Beni kim getirip götürecek" ifadelerini kullandı.

İstanbul Avcılar'da otobüs şoförü tarafından araçtan indirilmek istenen yaşlı kadın çalışmak zorunda olduğunu yoksa aç kalacağını söyledi.

DHA'nın aktardığı habere göre yaşlı kadın, kendisine tepki gösterip şoför için "Görevini yapıyor" diyenlere, "Maske takılı, hasta da değilim. 3 tane merdiven sildim, çalıştım. Ben çalışmazsam açım. Versin biri parayı tamam gitmem otururum. Beni kim getirip götürecek" dedi.

Bazı yurttaşlar yaşlı kadına, "Sana çalışma diyor ama geçinecek parayı sağlamıyor", "Tok açın halinden anlamaz" diye destek verirken, DHA ve Hürriyet ise olayı "65 yaş üstü kadının otobüse binme ısrarı" diye haberleştirdi.

Haberde, "Koronavirüs ile mücadele kapsamında 65 yaş ve üstündekilere getirilen toplu taşıma araçlarına binme yasağına rağmen Avcılar'da İETT otobüsüne binen kadın, tüm ısrarlara rağmen 'Benim sağlığım yerinde' diyerek araçtan inmedi" ifadeleri kullanıldı.

DAHA FAZLA