Irkçı söylemleriyle bilinen Schwarzenegger’e uçan tekme!

Irkçı söylemleriyle bilinen Schwarzenegger’e uçan tekme!

Irkçı söylemleriyle bilinen Arnold Schwarzenegger, Güney Afrika'da uçan tekmeli protestoya uğradı.

Eski Kaliforniya valisi Arnold Schwarzenegger spor müsabakalarında hakemlik yapmak üzere Güney Afrika’nın Sandton kentine spor müsabakalarında hakemlik yapmak üzere gitti.

Arnold Schwarzenegger, hayranlarıyla sohbet ederken kalabalıktan çıkan bir kişi uçan tekme attı..

Tekme atan kişinin Schwarzenegger’e arkadan yaklaşarak zıplayıp tekme savurması, kameraya yansıdı. 

NE OLMUŞTU?

Terminatör” lakaplı Schwarzenegger’in ırkçı söylemlerimi bir zamanlar kendisi gibi kainat vücut geliştirme şampiyonu olan Rick Wayne ortaya atmıştı. “www.drudgereport.com” sitesinin haberine göre, Wayne, ABC televizyonuna verdiği demeçte, Arnold Schwarzenegger’in, 1970’li yıllarda Güney Afrika’daki ırkçı rejimi desteklediğini iddia etmişti. Kendisi de siyah olan Wayne söyleşide, “Arnold, o dönemde bana Güney Afrika’da yönetimin siyahlara verilmesi durumunda, her şeyin daha kötüye gideceğini söyledi. Arnold, siyahların hiçbir işe yaramadığını düşünüyordu” diye konuşmuş, Wayne, sözlerinin, haberini veren internet sitesi mülakatın ABC yönetimi tarafından rafa kaldırıldığını ileri sürmüştü.

Schwarzenegger ayrıca İsrail’in 2014'te Gazze’de bir ayı aşkın süre yürüttüğü ve yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği operasyonu desteklemişti.