İrfan Değirmenci'den Gökçek'e istifa göndermesi

İrfan Değirmenci'den Gökçek'e istifa göndermesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifası gündemdeyken, “HAYIR” propagandası yaptığı gerekçesiyle işine son verilen İrfan Değirmenci, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Gökçek'e göndermede bulundu. 

Sunucu İrfan Değirmenci, Anayasa referandumunda "Hayır" oyu vereceğini açıkladıktan sonra Doğan Medya Grubu tarafından “tarafsızlık” bahanesiyle işten çıkarılmıştı. Değirmenci'nin işten çıkarılmasının ardından yaşanan tartışmalarda, Değirmenci'nin programını hazırlayan sorumlu müdür Ertuğrul Albayrak da "İrfan'ı kovuyorsanız beni de kovun" diyerek duruma tepki göstermişti. Albayrak da, verdiği tepkinin ardından tazminatsız bir şekilde işten çıkarılmıştı. 

Gökçek ise, Albayrak'ın işten çıkarılmasını "Atılacağını anlayınca istifa ettim demek en azından zevahiri kurtarıyor" ifadeleriyle yorumlamıştı. 

Değirmenci ise, yaptığı paylaşımda Gökçek'in o dönem yaptığı yorumu hatırlatarak "'İrfan’ı kovuyorsanız beni de kovun' diyen Ertuğrul Albayrak tazminatsız kovulmuştu. Gökçek kahkahayla gülmüştü! Emekçinin güldüğü gün de gelir!" ifadelerini kullandı.