İngiltere'de bir kamyonda 39 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

İngiltere'de bir kamyonda 39 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

İngiltere'nin Essex bölgesinde bir kamyonda 39 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Bulgaristan'dan geldiği tespit edilen kamyonun sürücüsü de gözaltına alındı.

İngiltere'nin güneybatısındaki Essex bölgesinde bir kamyonun içinde 39 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Bulgaristan'dan İngiltere'ye ulaştığı tespit edilen kamyonun sürücüsü gözaltına alındı.

Kamyon, İngiltere'nin başkenti Londra'nın doğusundaki Grays kasabasında bulundu. Cansız bedenlerden birinin bir çocuğa ait olduğu, gözaltına alınan kamyon sürücüsünün 25 yaşındaki bir Kuzey İrlandalı olduğu bildiriliyor.

Kamyonun bulunduğu Waterglade Sanayi Bölgesi, polis tarafından güvenlik kordonuna alındı.

‘TRAJİK BİR OLAYLA KARŞI KARŞIYAYIZ’

Andrew Mariner adlı polis yetkilisi, kamyonun 19 Ekim'de Bulgaristan'dan geldiğini ve şoförün sorgulandığını belirterek şunları söyledi

"Birçok kişinin hayatını kaybettiği trajik bir olayla karşı karşıyayız. Ne olduğunu anlamaya çalışıyoruz. Şu anda cesetleri teşhis etme aşamasındayız. Ancak bu uzun zaman alabilir" dedi.

Kamyonun bulunmasının ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi.

2000’DE 58 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILMIŞTI

2000 yılında İngiltere'nin Dover kentinde 58 Çinli göçmenin cansız bedeni bir kamyonda bulunmuş, kamyonun Hollandalı sürücüsü cinayetten hüküm giyerek hapis cezasına çarptırılmıştı. (BBC Türkçe)