İngiltere Başbakanı Boris Johnson koronavirüse yakalandı!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson koronavirüse yakalandı!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Johnson, "Son 24 saat içinde hafif semptomlar geliştirdim ve koronavirüs için yaptığım test pozitif çıktı" dedi.

İleri Haber

İngiltere Başbakanı Johnson, koronovirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Johnson, "Şimdi kendi kendime tecrit ediyorum, ancak bu virüsle savaşırken hükümetin video konferans yoluyla yanıtına liderlik etmeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı "toplumsal bağışıklık kazanılması için virüsün kontrollü bir şekilde yayılması stratejisi"ni izleyen ve ölü sayısının artmasının ardından strateji değişikliğine giden İngiltere Başbakanı Boris Johnson, koronavirüse yakalandığını duyurdu. 55 yaşındaki Johnson, Twitter'dan yaptığı duyuruda, koranavirüse yakalandığını açıklayarak, "Son 24 saat içinde hafif semptomlar geliştirdim ve koronavirüs için yaptığım test pozitif çıktı. Şimdi kendi kendimİ tecrit ediyorum, ancak bu virüsle savaşırken hükümetin video konferans yoluyla liderlik etmeye devam edeceğim" dedi.

 

 

BU GÜNE KADAR 11 BİN 658 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İngiltere'de bugüne kadar 11 bin 658 kişi koronavirüse yakalandı, 578 kişi ise yaşamını