İmamoğlu'ndan 'televizyonda düello' yanıtı: 'Umarım gerçekleşir'

İmamoğlu'ndan 'televizyonda düello' yanıtı: 'Umarım gerçekleşir'

İmamoğlu bayram namazı sonrası gündeme dair soruları yanıtladı. İmamoğlu, Binali Yıldırım ile ortak televizyon programına katılma konusundaki soruya, "Umuyorum gerçekleşir. Arkadaşlarım görüşecekler” şeklinde cevap verdi.

CHP'nin 23 Haziran'daki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'ndeki bayram namazının ardından cami önünde bekleyen basın mensuplarının sorularını yanıtladı.  İmamoğlu, Binali Yıldırım ile ortak televizyon programına katılma konusundaki soruya, "Umuyorum gerçekleşir. Arkadaşlarım görüşecekler” şeklinde cevap verdi.

İmamoğlu, YSK’nin sandık görevlileri ile ilgili kararını üzücü olarak nitelendirdiğini yinelerken, “Ramazan ayının girişinde böyle bir karar verip, son gününde böyle bir karara imza atarak aslında gerekçeli kararlarının hiçbir anlam ifade etmediğini ortaya koymuş oldular. Demokrasi ağır darbe almıştır. Üzücü. Fikrimiz netti, bugün de uydurma gerekçe olduğu ortaya çıkıtı. Verdikleri gerekçeli kararın hiçbir anlam ifade etmediğini ortaya koymuş oldular. Demokrasiyi tamir etmek yine millete düştü ” ifadesini kullandı.

AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile ortak televizyon programına katılma konusundaki görüşleri sorulan İmamoğlu, “Sanırım 17 yıldır memleket böyle bir görüntüyü görmedi. Bunun görülmesi ülkemizin demokrasisi adına sevindirici bir hareket olacaktır. Umuyorum gerçekleşir. Arkadaşlarım görüşecekler” şeklinde konuştu.