İmamoğlu'ndan 'israf sergisi' açıklaması: 'Başka örnekleri de ortaya koyacağız'

İmamoğlu'ndan 'israf sergisi' açıklaması: 'Başka örnekleri de ortaya koyacağız'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yenikapı'da sergilenen israf araçlarına ilişkin açıklamalarda bulunarak "Başka örnekleri de ortaya koyacağız. Burada bizi ilk alkışlaması gereken hükümetin üyeleri" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. İmamoğlu, burada İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'le birlikte bir basın açıklaması düzenledi.

Yenikapı'da sergilenen israf araçlarına ilişkin açıklamalarda bulunan İmamoğlu, "Başka örnekleri de ortaya koyacağız. Burada bizi ilk alkışlaması gereken hükümetin üyeleri" ifadelerini kullandı.

"Tunç Soyer başkanım ile birlikte olmaktan çok keyif adlığımı belirtmek istiyorum" diyen İmamoğlu, "Türkiye,’nin ekonomi tarihinin en önemli buluşmalarından olan fuara gelmek bizim için büyük bir onurdur. Şunu da belirteyim, İstanbul ve İzmir’in her konudaki birlikteliği muazzam bir enerjisi var. Kolektif bir ruhla çok güzel işle yapacağız" dedi.

'İSRAFI TOPLUMA ANLATMAK İSTİYORUZ'

Yenikapı'da sergilenen 'israf araçları' ile ilgili açıklamalarda bulunan İmamoğlu, "Biz israfı topluma anlatmak istiyoruz, boyutunu hissetirmek istiyoruz. Yaptığımız, boşvermişlik ve bunun karşılığında ne kadar toplum ve kamu gelirinin harcandığının bir göstergesi. Bunu toplum görsün istiyoruz. Başka örnekleri de ortaya koyacağız. Bu siyasi bir mesele değil. Burada bizi ilk alkışlaması gereken hükümetin üyeleri" diye konuştu.