İmamoğlu: Yerli otomobile güçlü bir siparişle destek olacağız

İmamoğlu: Yerli otomobile güçlü bir siparişle destek olacağız

Twitter hesabından bir paylaşım yapan İmamoğlu, İBB olarak 'yerli otomobil'e güçlü bir siparişle destek olacaklarını duyurdu.

İleri Haber

İBB Başkanı İmamoğlu, bugün ön gösterimi yapılan ‘yerli otomobil’le ilgili “İBB olarak çok güçlü bir siparişle yerli otomobilimize destek olacağız. Emeği geçen herkese ülkem adına teşekkür ederim” dedi.

Prototipi İtalya'dan getirilen 'yerli otomobil'in ilk ön gösterimi, bugün AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle Gebze’de yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda girişime destek vererek, “Türkiye’nin yerli otomobil girişimi ile gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı. İmamoğlu, belediye olarak ‘yerli otomobil’e güçlü bir siparişle destek olacaklarını duyurdu.

İmamoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Akıl ve bilimi barındıran her adımda varız. Türkiye’nin yerli otomobil girişimi ile gurur duyuyoruz. Elektrikli üretimi desteklemek için, İBB olarak çok güçlü bir siparişle yerli otomobilimize destek olacağız. Emeği geçen herkese ülkem adına teşekkür ederim"