İmamoğlu: Ya bunlar şarlatan

İmamoğlu: Ya bunlar şarlatan

İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçim çalışmaları kapsamında bugün Zeytinburnu ve Güngören’in ardından, Bayrampaşa’da da bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gazi Mahallesi’nde kendisini protesto eden vatandaşlara, “Siz PKK'yla yan yanasınız, omuz omuzasınız” diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya tepki gösterdi. İmamoğlu, “Bugün kendisini protesto eden, ‘Hak, hukuk, adalet’ diyen, ona karşı olan kişilere, ‘Siz PKK'yla yan yanasınız, omuz omuzasınız’ diye bir bakan mikrofondan anons ediyor. Ondan sonra da ‘ohhh ohhh’ yapıyor. Ya bunlar şarlatan. Bunlar vallahi şarlatan. Bunlar kötü insan. Allah, bunların ahlaksızlığından bu milleti korusun. Bunların davranış bozukluklarından bu milleti korusun” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçim çalışmaları kapsamında bugün Zeytinburnu ve Güngören’in ardından, Bayrampaşa’da da bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Altıntepsi kapalı pazarda vatandaşlar ve esnafla bir araya gelen İmamoğlu, yurttaşlarla ekonomik kriz ve seçim gündemli sohbetler yaptı. Daha sonra İsmet Paşa Mahallesi’ne geçen İmamoğlu, Akpınar Parkı’nda, vatandaşların yoğun ilgisi altında çay molası verdi. İmamoğlu, Güngören’in ardından günün ikinci halk buluşmasını, Kartaltepe Mahallesi’ndeki eski lunapark alanında gerçekleştirdi. Meydanı ve evlerinin balkonlarını, pencerelerini dolduran Bayrampaşalılar, İmamoğlu’na sevgi gösterilerinde bulundu. İmamoğlu, coşkulu kalabalığa yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Milletvekilliği çalışmasını yapan bir bakan, şu anda bir ilçemizde… Bugün kendisini protesto eden, ‘Hak, hukuk, adalet’ diyen, ona karşı olan kişilere, ‘Siz PKK'yla yan yanasınız, omuz omuzasınız’ diye bir bakan, mikrofondan kendisi anons ediyor. Ondan sonra da ‘ohhh ohhh’ yapıyor. Ya bunlar şarlatan. Bunlar vallahi şarlatan. Bunlar kötü insan.  Allah, bunların ahlaksızlığından bu milleti korusun. Bunların davranış bozukluklarından bu milleti korusun. Gerçekten korusun. Bunlara evlatlarınızı, çocuklarınızı sakın muhatap etmeyin. Bunları dinlemesinler. Bunlar insanları kötü yola sokarlar. Bunlar insanlarımızı birbirine düşürürler. Bunlar ne istiyor biliyor musunuz? Şu evde oturan, o evdekiyle konuşmasın. O başka partiyse, o başka partiyse, birbirine selam vermesin. Bu apartman, o apartmana bakmasın. En çok neye üzülüyorum biliyor musunuz? Pazara giriyoruz. Selam veriyoruz herkese. Bir kısım insanların başı öne eğik. Sanki bir düşman gelmiş. Niye böyle biliyor musunuz? O işte onları dinleye dinleye, kalplerini buz kaplıyor.”