İmamoğlu: Sadece bir avuç insanın kötülüğü bize bugünleri yaşatıyor

İmamoğlu: Sadece bir avuç insanın kötülüğü bize bugünleri yaşatıyor

Seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar'da katıldığı iftar programında açıklamalarda bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar’a geçerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile buluştu.

Sözcü'nün haberine göre İmamoğlu, bir süre Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra, iftara katılan davetlilere şu konuşmayı yaptı:

“Ben bu yolda kararlı bir toplum görüyorum. Asla bu süreçte aykırı düşünen vatandaşlarımız rakibimiz değil. Bu düşünceyle hareket etmeliyiz. Toplumda farklı düşünen insanlar olabilir. Onları kazanmak için sonsuz mücadele vermeliyiz. Sadece bir avuç insanın kötülüğü bize bugünleri yaşatıyor. O bir avuç insana hak ettiği dersi 23 Haziran’da sandıkta vereceğiz. Topluma huzuru, barışı, özgürlüğü ve bir arada hissedebilmeyi, toplumun geleceğini hep birlikte hazırlayabilmeyi başarmalıyız. Her zaman şu örneği veriyorum. Kutsalımız olan ailelerimizin en değerli varlığı çocuklarımız. Çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz. Çocuklarımızın geleceği, bizim ortak yolumuz olmalı. Evrensel değerlerle yol haritamızı insanlık adına çizmeliyiz. Bu bilinçle hareket ettiğimi bilmenizi istiyorum. Tüm gücümü de sizlerden, İstanbul’da yaşayan herkesten aldığımı belirtmek istiyorum.”