İmamoğlu: İstanbul'u terk etmek istemeyeceksiniz

İmamoğlu: İstanbul'u terk etmek istemeyeceksiniz

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ziyaretlerine partisinin İstanbul İl Örgütü'yle başladı. İmamoğlu, "İstanbul'u İstanbul'dan yöneteceğiz" dedi.

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı seçilen Ekrem İmamoğlu CHP İstanbul İl Örgütü’nü ziyaret etti. Mevcut Belediye Başkanları ve partililerin katıldığı toplantıda İmamoğlu, “Hepimizin bir İstanbul hayali var, yaşanabilir bir İstanbul. İstanbullullara sorduğumuzda “fırsat bulsam terk ederim” demeyeceği bir İstanbul, insanca yaşamın olduğu, İstanbul’u yönetirken İstanbul’u düşünen yöneticilerin olduğu bir belediye yanıtını aldık” diye konuştu.

İmamoğlu’nun konuşmasından satırbaşları ise şöyle;

PARTİZAN BİR DİLDEN UZAK

Türkiye’yi, ve İstanbul'umuzu en fazla rahatsız eden partizan bir dilden uzak bir yönetim anlayışı hedefimizdir. İstanbulla ilgili hazırladığımız projelerimizi, anlayışımı, felsefemizi tüm hemşehrilerimizle paylaşacağız. Değerli katılımcılar bu siyasal süreçte en ciddi destek göreceğimiz çatının altındayız. Gözlerinizde bu heyecanı hissediyorum. Bu heyecanı herkese anlatacağımız günlerin başlangıcındayız. Ahlaklı, seviyeli bir dili kullanacağız, göreceksiniz bu güzel kampanya neticesinde 1 Nisan sabahı İstanbulu hayal ettiğimiz bir süreçle buluşturacağımızdan hiç kuşkum yok.

İSTANBUL’U ÇOK SEVİYORUZ

Kadrolarımızda kadının ve gençliğin hakimiyetini hep beraber yaşayacağımız günler yakındır. İstanbul’u, hemşehrilerimizi çok seviyoruz. Tarihi bir kentin sorumluluğunu taşıyoruz. Kentimizin katkıları ve destekleriyle yöneteceğiz. 1 Nisan itibarıyla İstanbul’un İstanbul’u yönettiği bir yönetim anlayışı başlayacak.