İmamoğlu: Bu şehri 16 milyon insanla yönetmeye geliyorum, yeni bir dönem başlayacak

İmamoğlu: Bu şehri 16 milyon insanla yönetmeye geliyorum, yeni bir dönem başlayacak

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar'da yurttaşlara seslendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde Üsküdar'da vatandaşlara seslenen CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, "Ne çok yormuşlar bizi görüyorsunuz değil mi? Ne yazık ki ayrıştırıcı bir dille oy için yapamayacakları şey yok" dedi.

İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

-Dünyada sadece İstanbul yok. Dünyanın en büyük kentlerinde yönetim değişebilir. Kardeşim nedir kopardığınız kıyamet? İstanbul'da bilmediğimiz neler yapıyor, neler çeviriyorsunuz?

-Size söz veriyorum şehrin nimetlerini sizlerle paylaşmaya geliyoruz.

-Partizanlığı söküp atacağız. Değerli hemşerilerim, İstanbul'un bütün sorunlarının çözümünü biliyoruz.

-Kadro dedikleri şey kızıydı, oğluydu, damadıydı, geliniydi. Biz İstanbul'u nasıl yöneteceğiz biliyor musunuz? Milletle yöneteceğiz. 16 milyon insanla yöneteceğiz. 

-Çok çalıştık, herkese anlattık, 23 Haziran'da yapılan hukuksuzluğu herkese anlattık. Kaybettiğimiz 3 ayı çok hızlı geri kazanacağız. Sorumluluğumuz büyük. Ama olsun gençliğimiz var. İstanbul'un sıkıntıları çok ama cesaretimiz var.

-Biliyoruz, insanları küsmüş, insanları birbirine selam vermiyor ama olsun adaletimiz var, adaletimizle geliyoruz. Sizlere söz veriyorum İstanbul'da herkesin birbirine selam verecek. Pazartesi günü bile hayatın değiştiğini göreceksiniz. 

-İsrafın son bulması için tasarrufla bu şehrin daha çok zenginleşmesi için, o zenginliği bu şehrin garibanına ve herkese adil dağıtmak için yarın haktan, hukuktan, adaletten yana oylarımızı kullanmaya hazır mıyız? 

-Size bir şey söyleyeyim, içinizi rahat tutun. Buradan dağılıp evlerinize giderken herkese selam söyleyin, gülen yüzünüzü gösterin. Sizden isteğim hiçbir münakaşaya girmeyin. Sakın oralı olmayın, gülün geçin. Çünkü biz bu şehrin yüzünü güldürmeye geliyoruz.