İmamoğlu: 28 Mayıs için ilk toplantımızı yaptık

İmamoğlu: 28 Mayıs için ilk toplantımızı yaptık

İmamoğlu, sosyal medya hesabından video paylaştı.

İleri Haber

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ilk toplantıyı İstanbul'da yaptıklarını ve Ankara'da da bir toplantı yapılacağını söyledi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı olarak ilan ettiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine değindi. "28 Mayıs için ilk toplantımızı yaptık" diyen İmamoğlu, Burada olan bir kısım yönetici arkadaşlarımla değerlendirmeyi gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Twitter'dan paylaştığı videoda 14 Mayıs'taki seçimlerde görev alanlara teşekkür eden İmamoğlu, "Yaşadığımız seçimde görev alan, kampanyamızda görev alan, sadece İstanbul değil Türkiye'nin her yerinde görev alan herkese, parti görevlilerine, ittifakın bütün görevlilerine, tabi ki Türkiye Gönüllüleri’ne, siyasi arkadaşlarımıza, milletvekili adaylarımıza, herkese yürekten teşekkür ediyorum. Ama aynı zamanda sandık sürecinde görev alan bütün siyasi partilerin orada görevini layıkıyla yapan vatandaşlarımıza ve o günün sorunsuz geçmesine katkı sunan başta güvenlik güçlerimize, sandık memurlarımıza, ilçe il seçim kurullarından Yüksek Seçim Kurulu'na kadar herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Bugünü işaret eden ve Ankara'da da toplantı yapacaklarını ifade eden İmamoğlu, "Demokrasi günüydü. O günü geride bıraktık. Şimdi önümüzde 28 Mayıs var. Detayları konuşuyoruz. Yarın Ankara'da konuşmaya devam edeceğiz" dedi.