İletişim Başkanı Altun: Tedbirleri zamanında aldık

İletişim Başkanı Altun: Tedbirleri zamanında aldık

İktidarın, salgın önlemlerini zamanında aldığını öne süren Altun, “Kararlılık içindeyiz” dedi.

İleri Haber

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, koronavirüs salgınıyla ilgili "Yüksek risk taşıyan kişiler de dahil olmak üzere bütün vatandaşlarımızı hastalıktan koruma konusunda tam bir kararlılık içindeyiz” ifadelerini kullandı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından İngilizce yaptığı paylaşımda, yeni tip koronavirüs (Covid-19) mücadelesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. İktidarın, salgın önlemlerini zamanında aldığını öne süren Altun, “Kararlılık içindeyiz” dedi.

Altun, paylaşımında şunları kaydetti:

"Türkiye, uluslararası bazı uçuşları durdurmak ve uzaktan eğitime geçiş yapmak gibi tedbirleri zamanında alarak Kovid-19'un yayılmasını başarılı bir şekilde yavaşlattı. Yüksek risk taşıyan kişiler de dâhil olmak üzere bütün vatandaşlarımızı hastalıktan koruma konusunda tam bir kararlılık içindeyiz."

ATILAN ADIMLARI PAYLAŞTI

Altun, bir diğer paylaşımında ise Twitter hesabından Türkiye'deki koronavirüs tablosunu paylaşarak şunları yazdı;

"Ortaya çıktığı günden bu yana Koronavirüs'ün ülkemizdeki etkisini asgariye indirmek için tüm tedbirleri alıyoruz. Görselde bugüne kadar attığımız adımların bir bölümünü görebilirsiniz...Bundan sonra da gerekli önlemleri en doğru zamanda, en doğru şekilde almaya devam edeceğiz."