İletişim Başkanı Altun: Erdoğan ve Putin yüz yüze görüşecek

İletişim Başkanı Altun: Erdoğan ve Putin yüz yüze görüşecek

Altun, Erdoğan ve Putin arasında yapılan görüşmeyle ilgili “Sayın Cumhurbaşkanımız, doğrudan ülkemize saldırıldığı bir ortamda, rejimin her unsurunun Türkiye için meşru hedef olduğunu ve ateş altına alınacağını kaydetmiştir” ifadelerini kullandı.

İletişim Başkanı Altun, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Putin'le telefon görüşmesinde iki liderin en kısa sürede yüz yüze görüşmeleri kararlaştırıldı." dedi.

İdlib'de 33 askerin hayatını kaybettiği gelişmelere ilişkin medya temsilcileriyle bir araya gelen İletişim Başkanı Fahrettin Altun, burada açıklamalarda bulundu. AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı telefon görüşmesini aktaran Altun, “Sayın Cumhurbaşkanımız, doğrudan ülkemize saldırıldığı bir ortamda, rejimin her unsurunun Türkiye için meşru hedef olduğunu ve ateş altına alınacağını kaydetmiştir” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN VE PUTİN YÜZ YÜZE GÖRÜŞECEK

Altun, ''Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Putin'le telefon görüşmesinde iki liderin en kısa sürede yüz yüze görüşmeleri kararlaştırıldı'' şeklinde konuştu.

ERDOĞAN LİDERLERLE GÖRÜŞECEK

“Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye heyetinin Ankara’da önerdiği çerçevede bir an önce kalıcı bir ateşkes ilan edilmesini ve rejimin Soçi Muhtırasına uymaya mecbur edilmesini beklediklerini dile getirmiştir” diyen Altun ayrıca Erdoğan'ın, ABD Başkanı Donald Trump, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve Almanya Başbakanı Angela Merkel ile görüşeceğini de aktardı.