İlerici Kadınlar Meclisi'nin Şiddet, Emek, Sosyalizm atölyeleri başlıyor: İlk oturum, Toplumsal Cinsiyet Eşitsizliği

İlerici Kadınlar Meclisi'nin Şiddet, Emek, Sosyalizm atölyeleri başlıyor: İlk oturum, Toplumsal Cinsiyet Eşitsizliği

Toplumsal Cinsiyet Eşitsizliği başlıklı oturum yarın saat 16.00'da, Kadıköy Rasimpaşa'da bulunan Viento Cafe'de yapılacak.

İleri Haber

İlerici Kadınlar Meclisi tarafından düzenlenen Şiddet, Emek, Sosyalizm atölyelerinin ilk oturumu ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitsizliği’ başlığıyla yarın saat 16.00’da Kadıköy’de bulunan Viento Cafe’de yapılacak.

İlerici Kadınlar Meclisi’nin Şiddet, Emek, Sosyalizm atölyeleri başlıyor. Katılımcıların farkındalığını arttırmak, dil birliği sağlamak ve birlikte adı konulan sorunları çözmek için mücadele yollarına yine birlikte karar vermek ve dayanışmayı güçlendirmek için bir araya gelinecek atölyeler ‘Şiddet’, ‘Emek’, ‘Sosyalizm’ ve  ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitsizliği’ başlıkları altında düzenlenecek.

Atölyelerin ilk oturumu yarın ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitsizliği’ başlığıyla Kadıköy Rasimpaşa’da bulunan Viento Cafe’de yarın saat 16.00’da yapılacak. Toplumsal Cinsiyet Eşitsizliği atölyesiyle ‘cinsiyet’, ‘cinsiyet kimliği’, ‘cinsel yönelim’ ve ‘toplumsal cinsiyet kavramları’ ile ‘bunları belirleyen etmenler nelerdir?’ sorularına tartışmalarla ortak cevaplar aranacak.

DAHA FAZLA