'İktisatçı' 21 Kasım'da gala yapacak!

'İktisatçı' 21 Kasım'da gala yapacak!

Korkut Boratav, Tuncer Bulutay, Yılmaz Akyüz, Bilsay Kuruç, Fikret Şenses ve Oktar Türel'in yer aldığı belgesel, 21 Kasım'da galasını yapacak.

İleri Haber

Çiğdem Boz’un yönetmenliğini yaptığı ‘İktisatçı’ belgeselinin galası 21 Kasım’da yapılacak. Korkut Boratav, Tuncer Bulutay, Yılmaz Akyüz, Bilsay Kuruç, Fikret Şenses ve Oktar Türel'in de yer aldığı belgeselde, Türkiye'nin iktisat ve iktisatçılık tarihi inceleniyor.

Doç. Dr. Çiğdem Boz’un, 2018 yılında çalışmalarını başlattığı “İktisatçı" isimli belgesel, 21 Kasım’da, Ankara’daki Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesi’nde galasını yapacak. Görüntü yönetmenliğini Serkan Sağır’ın, renklendirmesini Ömer Günüvar’ın, kurgusunu da Murat Akgöz’ün yaptığı belgeselde, Prof. Dr. Korkut Boratav, Tuncer Bulutay, Yılmaz Akyüz, Bilsay Kuruç, Fikret Şenses ve Oktar Türel gibi iktisatçılığın duayenleri olarak kabul edilen akademisyenler yer alacak.

Belgeselin İstanbul’daki gösterimi 28 Kasım’da, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Konferans Salonu’nda; İzmir’deki gösterimi ise 5 Aralık 2019, İzmir Sanat Sahnesi’nde yapılacak.

DAHA FAZLA