İKM'nin Şiddet, Emek, Sosyalizm atölyeleri Esenyurt'ta

İKM'nin Şiddet, Emek, Sosyalizm atölyeleri Esenyurt'ta

İKM'nin düzenlediği atölyelerin Esenyurt'ta yapılacak olan Toplumsal Cinsiyet Eşitsizliği başlıklı oturumu 9 Şubat Pazar günü saat 14.00’da Karsan Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde yapılacak.

İleri Haber

İlerici Kadınlar Meclisi tarafından düzenlenen Şiddet, Emek, Sosyalizm atölyelerinin Esenyurt'taki ilk oturumu ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitsizliği’ başlığıyla 9 Şubat Pazar günü saat 14.00’da Karsan Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde yapılacak.

İlerici Kadınlar Meclisi’nin Şiddet, Emek, Sosyalizm atölyeleri devam ediyor. Katılımcıların farkındalığını arttırmak, dil birliği sağlamak ve birlikte adı konulan sorunları çözmek için mücadele yollarına yine birlikte karar vermek ve dayanışmayı güçlendirmek için bir araya gelinecek olan atölyeler ‘Şiddet’, ‘Emek’, ‘Sosyalizm’ ve  ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitsizliği’ başlıkları altında düzenlenecek.

Toplumsal Cinsiyet Eşitsizliği atölyesiyle ‘cinsiyet’, ‘cinsiyet kimliği’, ‘cinsel yönelim’ ve ‘toplumsal cinsiyet kavramları’ ile ‘bunları belirleyen etmenler nelerdir?’ sorularına tartışmalarla ortak cevaplar aranacak.

DAHA FAZLA