İki doktor daha koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti

İki doktor daha koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti

İstanbul'da çocuk doktoru Recep Ali Köseoğlu ve İzmir'de İç Hastalıkları Uzmanı Atilla Baran koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti.

Türk Tabipler Birliği (TTB);  İstanbul'da özel bir hastanede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak çalışan Dr. Recep Ali Köseoğlu’nun yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu. İzmir'de ise Alsancak Devlet Hastanesi'nin pandemi servisinde görev yapan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Atilla Baran Covid-19 sebebiyle hayatını kaybetti.

İstanbul'da vefat eden Dr. Recep Ali Köseoğlu 1987 yılında İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştu, uzmanlığını Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden almıştı. Köseoğlu İstanbul'da özel bir hastanede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı'ydı.

İzmir'de vefat eden İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Atilla Baran da Alsancak Devlet Hastanesi'nin pandemi servisinde görev yapıyordu. Baran 30 Eylül'de virüse yakalandı, Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. Ancak durumu ağır olan doktor, meslektaşlarının çabasına rağmen kurtarılamadı.