İki doktor daha koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

İki doktor daha koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Erol Turaçlı ve Elazığ'da görev yapan Üroloji Uzmanı Dr. Nevzat Açık koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

Türk Tabipleri Birliği (TTB); sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Erol Turaçlı ve Elazığ'da görev yapan Üroloji Uzmanı Dr. Nevzat Açık'ın Türkiye'yi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybettiğinin duyurdu. 

TTB, Turaçlı'nın vefat haberine ilişkin şu paylaşımı yaptı:

"Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin duayen akademisyenlerinden Emekli Prof. Dr. Erol Turaçlı'yı COVID-19 nedeniyle yitirdik. Ailesine ve sağlık camiasına baş sağlığı dileriz."

TTB'nin Twitter hesabından yapılan başka bir duyuruda ise Üroloji Uzmanı Dr. Nevzat Açık'ın da hayatını kaybettiği bildirilirken şu ifadelere yer verildi:

Bir arkadaşımızı daha kaybettik. Elazığ'da görev yapan meslektaşımız Üroloji Uzmanı Dr. Nevzat Açık bu akşam COVID-19 nedeniyle yaşamını yitirdi. Ailesinin ve tüm sağlık camiasının başı sağolsun.

 

DAHA FAZLA