İcra takibi başlatılan Kütahyalı: Erdoğan'ı destekleyen bir gazeteciyim

İcra takibi başlatılan Kütahyalı: Erdoğan'ı destekleyen bir gazeteciyim

Hakkında icra takibi başlatılan yandaş Rasim Ozan Kütahyalı dava dilekçesinde "Erdoğan'ı destekleyen bir gazeteciyim" dedi.

Aldığı mobilyaların parasını ödemediği için hakkında icra takibi başlatılan yandaş Rasim Ozan Kütahyalı, dava dilekçesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen bir gazeteci olduğunu vurguladı.

CNN Türk'ün aktardığına göre; 2015 yılında yaklaşık 28 bin TL'lik mobilya alışverişi yapan Rasim Ozan Kütahyalı, borcunu ödemediği için mobilya şirketi tarafından dava edilmiş ve hakkında icra takibi başlatılmıştı. Yaptığı açıklamada mobilya şirketine borcu olmadığını iddia eden Kütahyalı, kendisine "kumpas" kurulduğunu söylemişti.

Devam eden davanın son duruşması geçtiğimiz günlerde gerçekleşirken, duruşmaya katılmayan Kütahyalı'nın dava dilekçesi ortaya çıktı. Dilekçede, Kütahyalı'nın "Erdoğan'a yakın bir gazeteci olduğu ve itibarını sarsmak amacıyla icra takibi başlatıldığı" ifadeleri yer aldı.

'DAVANIN SEYRİNİ DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR'

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan mobilya şirketinin avukatı Cevat Kazma, "Rasim Ozan Kütahyalı, basit bir alacak konusunda Cumhurbaşkanına yakınlığını belirterek davanın seyrini değiştirmeye çalışmaktadır" dedi.. Avukat Kazma, bu girişim sonrası Kütahyalı'nın mobilya şirketini 'FETÖ'cü ilan etmekle tehdit ettiğini söyledi. Yapılan tüm bu görüşmelerin kayıt altında olduğunu belirten Cevat Kazma, bunların dava dosyasında da yer aldığını belirtti.