İçişleri 'Bakan'ı Soylu'ya 'Narcos' şoku!

İçişleri 'Bakan'ı Soylu'ya 'Narcos' şoku!

Başta CHP’li vekiller olmak üzere birçok sosyal medya kullanıcısı ‘#NarcosSoylu’ etiketi altında yaptıkları paylaşımlarla Soylu’ya “Senin dizin Narcos” dedi.

İleri Haber

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, La Casa De Papel dizisi üzerinden AKP’ye seçim göndermesinde bulundu. Kılıçdaroğlu’na yanıt vermeye çalışan İçişleri Bakanı Soylu ise ‘Narcos’ şokunu yaşadı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son dönemin popüler dizisi La Casa De Papel'le ilgili Netflix Türkiye’nin "Bir soygun bitiyor. Ve bir devir kapanıyor" yazan Twitter paylaşımını alıntılayarak “Evet doğru ama seçimden kaçıyor maalesef…” notuyla AKP’ye seçim göndermesinde bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun bu paylaşımını alıntılayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise "Merak etme KK, daha önce 10 defa olduğu gibi 2023’te de, boyunun ölçüsünü aldığında, evinde bol bol dizi izlersin" şeklinde bir paylaşım yaptı.

'SENİN DİZİN NARCOS'

Soylu’nun bu paylaşımı sonrası başta CHP’li vekiller olmak üzere birçok sosyal medya kullanıcısı ‘#NarcosSoylu’ etiketi altında yaptıkları paylaşımlarla Soylu’ya “Senin dizin Narcos” dedi.

 

NARCOS DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Narcos, Chris Brancato, Carlo Bernard ve Doug Miro tarafından hazırlanan Amerikan yapımı bir suç ve drama televizyon dizisidir. Kolombiya'da geçen ve çekilen 1. ve 2. sezon, kokain üretimi ve dağıtımı yoluyla milyarder olan uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın hikayesine dayanmaktadır.