İçişleri Bakanı Soylu: ABD beni tecavüzcülerle aynı siteye koydu

İçişleri Bakanı Soylu: ABD beni tecavüzcülerle aynı siteye koydu

Soylu, muhtarlarla yaptığı toplantıda konuştu. Soylu, ABD ile ilgili olarak burada, "Beni tecavüzcülerle aynı siteye koydu" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul’un Beykoz ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Soylu, burada yaptığı ABD ile ilgili yaptığı konuşmada “Beni tecavüzcülerle aynı siteye koydu. Ülkemizin menfaatini savunurken, milletimizin menfaatini savunurken Amerika falan dinlemediğimiz için böyle oldu” ifadelerini kullandı.

45 mahalle muhtarının katıldığı toplantı Beykoz Belediyesi sosyal tesislerinde gerçekleşti. Soylu, “Beni tecavüzcülerle aynı siteye koydu. Ülkemizin menfaatini savunurken, milletimizin menfaatini savunurken Amerika falan dinlemediğimiz için böyle oldu. Biz Amerika’ya kafa tutuyoruz.” dedi.

Soylu, sözlerinin devamında ise  “Ben önümüzdeki yapılacak olan 23 Haziran seçimlerinin de İstanbul halkı tarafından çok iyi değerlendirileceğine olan inancım tamdır. Çünkü önümüzde bir tercih var. Endişeleniyorum. Endişelendiğim nokta da şudur, Türkiye’de İstanbul seçimleri üzerinden bir siyasal kavganın, bir ideolojik kavganın başlamasından endişe ediyorum” ifadelerini kullandı.