İbrahim Karagül, Yeni Şafak’tan istifa etti

İbrahim Karagül, Yeni Şafak’tan istifa etti

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmenliği görevini bırakacağını açıkladı. Veda mesajı paylaşan Karagül, “Başka bir hayat mümkün mü, deneyeceğim” dedi.

AKP’ye yakınlığı ile bilinen Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, 8 yıldır sürdürdüğü görevini 31 Aralık itibariyle bırakacağını duyurdu.Bir veda mesajı kaleme alan yandaş yazar, 25 yıldır görev yaptığı Yeni Şafak'tan ayrılırken, Albayrak ailesine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Albayrak Medya Grubu’na ve Yeni Şafak’a daha güzel bir gelecek dileyen Karagül, “Başka bir hayat mümkün mü, deneyeceğim” ifadesini kullandı.

İbrahim Karagül veda satırlarında şunları kaydetti:

TÜM ALBAYRAKLARA TEŞEKKÜR ETTİ

"Değerli arkadaşlar; Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmenliği görevimi 31 Aralık itibariyle devrediyorum. Yeni Şafak’ta 25 yıllık çalışma hayatım, 8 yıllık Yayın Yönetmenliği görevim sona eriyor. Güzel başlayan bir birlikteliği aynı güzellikle sonlandırıyoruz. Uzun yıllar boyunca birlikte, çok verimli çalışmalar yürüttük. Türkiye’nin büyük krizlerinde birlikte mücadele ettik. Çok ciddi şeyler başardığımıza inanıyorum. Yeni Şafak bizim için bir ailedir. Hepimiz bu ailenin değerli üyeleriyiz. Başta Albayrak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak olmak üzere; Bayram Albayrak’a, Nuri Albayrak’a, Mustafa Albayrak’a, Kazım Albayrak’a, Muzaffer Albayrak’a, Mesut Albayrak’a ve bütün Albayrak ailesine minnet ve şükran borçluyum. Onların gayret ve destekleri ölçülemez. Türkiye mücadeleleri ve fedakarlıkları tartışılmaz. 25 yıllık Yeni Şafak’tayım. Başka bir hayat mümkün mü, deneyeceğim. Yeni Şafak’ta yazmaya ve ülkemiz için mücadeleye de devam edeceğim. Albayrak Medya Grubu’na ve Yeni Şafak’a daha güzel bir gelecek diliyorum. Daha da güçleneceğine inanıyorum. Katkılarımız her zaman devam edecektir. Daha güzel yarınlarda buluşmak umuduyla. Hepinize, güzel ve verimli bir çalışma hayatı, sağlık ve mutluluk dilerim. Hoşçakalın.”

YENİ ŞAFAK: DEVREDİYOR

Yeni Şafak gazetesi ise Karagül’ün kararını şu ifadeler okuyucularına duyurdu:

“Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, 8 yıldır yürüttüğü görevini 31 Aralık itibari ile devrediyor. Kararını çalışma arkadaşlarına e-posta ile duyuran Karagül, 25 yıldır Yeni Şafak’ta çalıştığına vurgu yaparak, “Yeni Şafak'ta yazmaya ve ülkemiz için mücadeleye devam edeceğim” dedi. Karagül mesajında, Başta Albayrak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak olmak üzere Albayrak ailesine teşekkürlerini iletti.”

DAHA FAZLA