İbrahim Kalın'dan manidar paylaşım: 'Fitne', 'fesat', 'sabır '

İbrahim Kalın'dan manidar paylaşım: 'Fitne', 'fesat', 'sabır '

Kalın’ın bu paylaşımının, Pelikancılara ait olduğu iddia edilen bir sayfadan paylaşılan videonun ardından gelmesi dikkat çekti. Videoda, Kalın ile İletişim Başkanı Fahrettin Altun kıyaslanıyor ve “saldırıların neden Kalın’a değil de Altun’a yapıldığı” soruluyordu.

İleri Haber

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın, Twitter hesabından paylaştığı “fitne fesat” ve “sabır” paylaşımı dikkat çekti. Pelikancılara ait olduğu iddia edilen bir sayfadan İbrahim Kalın’ı hedef alan bir paylaşım yapılmış, iddiaya göre, Kalın’ın talimatıyla video kaldırılmıştı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Kalın, paylaşımında “Mevla hepimize musibet karşısında metanet, husumet karşısında mağfiret, cehalet karşısında marifet, fitne ve fesat karşısında uhuvvet, belalar karşısında sabır ve hikmet nasip etsin. Kötülerin şenaetinden korusun, iyilerin safından ayırmasın. Cumamız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

ZAMANLAMA MANİDAR

Kalın’ın bu paylaşımının, Pelikancılara ait olduğu iddia edilen bir sayfadan paylaşılan videonun ardından gelmesi dikkat çekti. Videoda, Kalın ile İletişim Başkanı Fahrettin Altun kıyaslanıyor ve “saldırıların neden Kalın’a değil de Altun’a yapıldığı” soruluyordu. Verilen cevapta ise “Ağayı dövemeyen marabasını dövermiş, kabul. Ama hangi marabasını? Herhalde rızasına en muvaffık iş yapanını, ona en sadık olanını, düşmanlarını öz düşmanı gibi bilenini” cevabı veriliyordu.