İBB ve İstanbul Valiliği'nden kar yağışı uyarısı

İBB ve İstanbul Valiliği'nden kar yağışı uyarısı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İBB Başkanı İmamoğlu, kar yağışı uyarısı yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan kar yağışı uyarısı geldi.

Yerlikaya, "Bu gece kuvvetli kar ve gök gürültülü kar sağanağı, yarın akşam saatlerine kadar yer yer kar yağışı bekleniyor" dedi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise " Birkaç gün daha sürecek yağışlı havada vatandaşlarımızı bireysel araçlarıyla dışarı çıkmamaya ve tedbirli olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Meteoroloji Bölge Müdürümüzün verdiği bilgilere göre #İstanbul’da bu gece kuvvetli kar ve gök gürültülü kar sağanağı, Yarın (Pazar) akşam saatlerine kadar yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor. Ulaşımda aksamalar,don,buzlanma gibi olumsuzluklara karşı tedbiri elden bırakmayalım" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı uyarıda, "Kar yağışı sebebiyle İBB, ilçe belediyelerimiz ve tüm kamu kurumlarımız ortak çalışma halinde teyakkuzda, şu ana kadar herhangi bir aksaklık yaşanmadı. Birkaç gün daha sürecek yağışlı havada vatandaşlarımızı bireysel araçlarıyla dışarı çıkmamaya ve tedbirli olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

DAHA FAZLA