İBB Sözcüsü Ongun: Belediye çalışanı metro girişine çöp bırakıp fotoğrafını çekiyor

İBB Sözcüsü Ongun: Belediye çalışanı metro girişine çöp bırakıp fotoğrafını çekiyor

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Çekmeköy metro istasyonunun girişine çöp bırakıp sonra da fotoğrafını çeken bir temizlik işçisinin görüntüsü paylaşarak "Bu temizlik görevlisini kamu vicdanına havale ediyoruz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, Çekmeköy metro istasyonunun girişine çöp bırakıp sonra da fotoğrafını çeken bir temizlik işçisinin görüntüsü paylaştı.

Ongun, Twitter’daki paylaşımında fotoğraf çeken kişinin ilçe belediyesi çalışanı olduğunu belirterek AKP'li Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın hesabını mesajına ekledi.

Murat Ongun şöyle yazdı: “Bu zor günlerde bile trollük yapanları kınıyoruz. Kamuda partizanlığın akıl tutulmasına yol açtığının da en açık örneğidir. Metro girişine çöpü bırakıp sonra fotoğraf çeken ilçe belediyesinin bu temizlik görevlisini kamu vicdanına havale ediyoruz.”

Videoda, temizlik görevlisinin önce yerleri süpürdüğü, sonra beyaz bir kağıt parçasını metro girişine doğru itelediği görülüyor. Görevli daha sonra birkaç adım uzaklaşıp bıraktığı çöpün cep telefonuyla fotoğrafını çekiyor.

 

DAHA FAZLA