İBB kendi suyunu fazla paraya satın almış

İBB kendi suyunu fazla paraya satın almış

İBB Meclisi'nde faaliyet sunumu gerçekleştiren CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, belediyenin anlaşmalı olarak aldığı suyun damacasını normal fiyatından daha pahalıya satın aldığını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında faaliyet sunumu gerçekleştiren CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, belediyenin anlaşmalı olarak aldığı suyun damacasını normal fiyatından daha pahalıya satın aldığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında gerçekleştirdiği sunumda, “Hamidiye suyun internet sitesine göre 9 lira. Peki biz kaç liradan almışız? 9 buçuk liradan alıyoruz” dedi.

Balyalı bu konuyu daha önce de gündeme getirdiklerini ancak bunun dikkate alınmadığını belirterek, “Soruyorum size bir şişe damacana ne kadar? Hamidiye suyun internet sitesine göre 9 lira. Peki biz kaç liradan almışız? 9 buçuk liradan almışız. Su ve maden suyu ihalesine biz buradan yıllardır eleştiri getiriyoruz. Ona rağmen bazı şeyler hiç değişmiyor. Gidip bir tane damacana su alsanız 9 lira veriyorsunuz. 65 bin damacana su alırsanız tanesini 9 buçuk liradan alıyorsunuz. Bu gerçekten baştan aşağıya bir akıl tutulmasıdır” dedi.

DAHA FAZLA