İBB, Kanal İstanbul'a itiraz dilekçelerini paylaştı: Vatandaşlar ulaşabilecek

İBB, Kanal İstanbul'a itiraz dilekçelerini paylaştı: Vatandaşlar ulaşabilecek

Kamuoyunun “doğa ve toplum düşmanı” nitelendirmesinde ortaklaştığı Kanal İstanbul ve Yenişehir Projesi’ne yönelik iktidarın ısrarı sürerken, projenin Revizyon İmar Planları 25 Mart’ta askıya çıkarıldı. Planlar 21 Nisan'a kadar askıda kalacak.

İleri Haber

TMMOB İstanbul İKK’sinin ardından İBB de Kanal İstanbul İmar Planları ve ÇDP itiraz dilekçeleri hazırladı. Belediyenin sitesinden paylaşılan dilekçeler 20 Nisan Salı günü mesai bitimine kadar İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’ne teslim edilecek, ya da taratılarak [email protected] adresine mail yoluyla iletilebilecek.

Kamuoyunun “doğa ve toplum düşmanı” nitelendirmesinde ortaklaştığı Kanal İstanbul ve Yenişehir Projesi’ne yönelik iktidarın ısrarı sürerken, projenin Revizyon İmar Planları 25 Mart’ta askıya çıkarıldı. Bu gelişmenin ardından Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İstanbul İl Koordinasyon Kurulu (İKK); Kanal İstanbul için hazırlanan ve 21 Nisan’a kadar askıda kalacak ‘Avrupa Yakası Rezerv Yapı Alanı 1/100.000 Ölçekli Çevre Planı’ değişikliğine ilişkin itiraz dilekçesi hazırladı.

TMMOB İstanbul İKK’nin resmi sitesinden indirilebilen dilekçeler, İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’ne teslim edilecek.

TMMOB dilekçelerine ulaşmak için tıklayın.

İBB DE DİLEKÇELERİ PAYLAŞTI

Bununla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) de Kanal İstanbul İmar Planları ve Çevre Düzeni Planı (ÇDP) itiraz dilekçelerini hazırladı. Belediyenin internet sitesinden paylaşılan dilekçeler 20 Nisan Salı günü mesai bitimine kadar İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’ne teslim edilecek, ya da taratılarak [email protected] adresine mail yoluyla iletilebilecek.

İBB dilekçelerine ulaşmak için tıklayın.

DAHA FAZLA