Hocanın cinleri 'Erdoğan'a suikasti' haber vermiş: Devlet alarma geçmiş

Hocanın cinleri 'Erdoğan'a suikasti' haber vermiş: Devlet alarma geçmiş

Hocanın cinlerinin 'Erdoğan'a suikasti' haber vermesiyle devlet alarma geçmiş.

WikiLeaks'in Enerji Bakanı Berat Albayrak'a ait olduğu iddiasıyla yayımladığı e-postalarda, bir 'hocanın cinlerden aldığı suikast istihbaratının', Esra Albayrak'ın tarafından Berat Albayrak ve Mustafa Varank'a 'acil' koduyla gönderiyor. 

Esra Albayrak aracılığıyla iletilen uyarı postasında, "Üç harflilerle irtibatlı bir hoca Necati abiye ekteki notu yollamış, Başbakan ve korumalara verin tedbirli olsun, dedi" ifadeleri yer alıyor.

Söz konusu postanın ekindeki not şu şekilde:

"Başbakanımızın geçeceği yerlerde öldürmeye yönelik eylemlerinden bahsetti. 3 ayrı bombalama eylemi olacağı söylenmiş ve gösterilmiş, yüzlerce kişinin olacağı bir topluluk gibi. Bugün gelen bilgiler: Ankara-Keçiören'de kaos maksatlı geçerken veya geçtikten sonra patlama... Kapalı dürümcü arabası veya köfteci arabası... Buük ağaç yanı... Malazgirt Sk. veya Cadde No:5... Kanalizasyon çalışması...

-Mürsel Ateş, Nuran Taşyürek...

-Gecekondu Mh. Parke taşlarla döşeli sokak yokuşta...

-Türkmeneli Sk.Zambak Sk. No:3 veya 13

-Su kuyusu gibi birşey fakat Kuru(susuz) kuyu içi birşeylerle doldurulmuş...

Tüm eylemler Başbakanımıza yönelik.

Efendim, ikinci gün gelen bilgiler parçalı parçalı bir defada değil 3,4 defa gelinerek haber verilmiş...

'HABER VEREN CİNLER: BİZ VATANIMIZI SEVİYORUZ'

Haber verenler (üç harrfliler) daha büyükleri imiş hacı abinin bahsettiğine göre dedeleri imiş... Ve şunu söylemişler "vatan bizim biz vatanımızı seviyoruz"

Efendim gelen bilgiler bunlar, bilgilerinize arz ederim. Hacı abinin selamları var ellerinizden öpüyor, dua istiyor. Biz de ellerinizden öper, dualarınızı istiyorum. 

Allahu teala size acil şifalar versin efendim.

Duacınız Metin İpek"