Her yerde kadın cinayeti: Üniversiteli Cennet Tuba Tokbaş, sevgilisi olan Eray Hakver tarafından öldürüldü!

Her yerde kadın cinayeti: Üniversiteli Cennet Tuba Tokbaş, sevgilisi olan Eray Hakver tarafından öldürüldü!

Denizli'de üniversite öğrencisi Cennet Tuba Tokbaş, sevgilisi olan Eray Hakver tarafından boğularak öldürüldü.

Denizli’de üniversite son sınıf öğrencisi olan 22 yaşındaki Cennet Tuba Tokbaş, sevgilisi olan 22 yaşındaki Eray Hakver tarafından boğularak öldürüldü.

Kadın cinayeti, dün gece saat 23.00 sıralarında, Yunusemre Mahallesi 6409 Sokak’ta bulunan apart dairesinde yaşandı. İddiaya göre, Pamukkale Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi olan Cennet Tuba Tokbaş ile sevgilisi Eray Hakver arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Hakver, Tokbaş’ı elleriyle boğarak öldürdü ve rdından da daireden çıkıp, aynı mahallede yaşayan ailesinin evine gitti.

KATİL ZANLISININ ANNESİ POLİSİ ARADI

Eray Hakver., annesine Tokbaş ile tartıştıklarını ve Tokbaş’ın evin salonunda hareketsiz kaldığını söyledi. Anne, polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Cennet Tuba Tokbaş’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, işsiz olduğu öğrenilen Hakver'i ailesinin evinde gözaltına aldı.

Yapılan incelemenin ardından genç kadının cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, kadın cinayetine ilişkin soruşturma başlattı.

Katil zanlısı Eray Hakver

DAHA FAZLA