'Hekimliği alınıp satılan bir 'mal' haline getiren 'Sağlık Reformu'nuzla mücadele edeceğiz'

'Hekimliği alınıp satılan bir 'mal' haline getiren 'Sağlık Reformu'nuzla mücadele edeceğiz'

Cizre İcra İdaresi, tıbbı cihazların açık artırmayla satılmasını duyurduğu ilanında uzman hekimlere de fiyat biçti. İstanbul Tabip Odası, Cizre İcra İdaresi'nin açık artırma ilanında tıbbi cihaz ve medikal ürün başlığı altında uzman hekimler için fiyatlandırma yapılmasına yönelik bir mesaj yayımladı.

İleri Haber

Cizre İcra İdaresi, tıbbı cihazların açık artırmayla satılmasını duyurduğu ilanında uzman hekimlere de fiyat biçmesi tepki topladı.

İstanbul Tabip Odası, Cizre İcra İdaresi'nin açık artırma ilanında tıbbi cihaz ve medikal ürün başlığı altında uzman hekimler için fiyatlandırma yapılmasına karşın yayımladığı sosyal medya paylaşımında, 2002'den bu yana Sağlık Bakanlığı görevi yapanların sağlık politikalarıyla mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceklerini duyurdu.

İstanbul Tabip Odası yayınladığı paylaşımda, "2002'den bu yana göreve gelen bütün Hükümetlere ve Sağlık Bakanlarına: Hekimliği %18 KDV ve açık arttırmayla alınıp satılan bir "mal" haline getiren (ilanda aynen öyle yazıyor) "Sağlık Reformu"nuza karşı mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceğiz. Biz kazanacağız, hekimlik kazanacak!" ifadelerine yer verdi.

Cizre İcra İdaresi'nin söz konusu fiyatlandırma açık artırma tarihleri şu şekilde ise şu şekilde:

DAHA FAZLA