Hazineye ait mülkü üzerlerine geçiren öğretmenler açığa alındı

Hazineye ait mülkü üzerlerine geçiren öğretmenler açığa alındı

Bodrum'da görev yapan iki lise öğretmeni, geçici süreyle kaldıkları Hazine'ye ait arazi üzerindeki mülkü üzerlerine geçirmeye çalıştı. Öğretmenler açığa alındı.

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı bir lisede görev yapan öğretmenler, geçici olarak kaldıkları yeri üzerlerine almak istedi, öğretmenler açığa alındı.

Yalıkavak Halil İbrahim İper Adnan İper Anadolu Lisesi'nde görev yapan, Din Kültürü öğretmeni B.T ile Almanca öğretmeni F.A geçici bir süre için kaldıkları 2+1 büyüklüğündeki mülkü devlet tarafından çıkartılan İmar Affı Yasasından yararlanarak kendi üzerlerine geçirmek istediler. Her iki öğretmen de açığa alındı.

HAZİNEYE AİT ARAZİDEKİ MÜLKÜ ÜZERLERİNE GEÇİRMEYE ÇALIŞTILAR

Bodrumgündem'in haberine göre, Halil İbrahim İper isimli bir yurttaş tarafından Yalıkavak’a kazandırılan Anadolu Lisesinin yapımı aşamasında inşaatta çalışan işçilerin konaklaması için özel izinle Hazineye ait araziye yapılan 2+1 konut, daha sonra Milas’tan Yalıkavak’a eğitim için gelen öğretmenlere geçici süreyle konaklamaları için izin verildi.

Eğitim Bir- Sen üyesi oldukları öğrenilen öğretmenler, konakladıkları mülkü üzerlerine geçirmeye çalıştıkları öğrenilince açığa alındı.