Haydarcan Doğan, çocukları tacizden kurtarmaya çalışırken öldürüldü

Haydarcan Doğan, çocukları tacizden kurtarmaya çalışırken öldürüldü

Ankara'da iki çocuğa yönelik gerçekleştirilen tacize engel olmak isterken istismarcıların bıçaklı saldırısına uğrayan Haydarcan Kılıçdoğan, hayatını kaybetti.

Ankara Batıkent’te, iki kız çocuğuna yönelik tacizi engellemek isteyen 28 yaşındaki Haydarcan Kılıçdoğan, tacizcilerin saldırısı ile 6 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Medyaport'tan Ayça Onuralmış'ın haberine göre, olay 31 Ekim Pazar günü bir kafede meydana geldi. Kafede bir masada oturan 12 ve 13 yaşlarındaki iki kız çocuğu kafeye gelen ve madde bağımlısı oldukları belirtilen 6 kişinin önce sözlü ardından fiziksel olarak tacizine maruz kaldı. Bu arada yan masada oturan Haydarcan Kılıçdoğan ile kafede çalışan garson, olaya müdahale etti.

6 kişilik saldırgan grup ile Kılıçdoğan arasında kavga çıktı. Haydarcan Kılıçdoğan, kavga sırasında 6 yerinden bıçaklandı. Ağır yaralanan Kılıçdoğan, bu sabaha karşı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olaya tanık olanlar Batıkent Meydanı’nda madde bağımlıları tarafından kadınların taciz edildiğini belirtirken, Emniyet’e yapılan şikayetlerden sonuç alamadıklarını söyledi.

BATIKENT CEMEVİ'NDEN UĞURLANACAK

Tüm Taşıma İşçileri Sendikası (TÜMTİS) Ankara eski Şube Başkanı Nurettin Kılıçdoğan'ın oğlu olduğu öğrenilen Haydarcan Kılıçdaroğan, 3 Kasım Çarşamba (yarın) saat 12.00'de Batıkent Cemevi'nden uğurlanacak