Harrelson: Trump ile yemekte arada esrar içmek zorunda kaldım

Harrelson: Trump ile yemekte arada esrar içmek zorunda kaldım

ABD'li oyuncu Woody Harrelson, 2002'de Donald Trump'ın da davetli olduğu bir akşam yemeğine ilişkin, "Trump ile akşam yemeği çok acımasızdı. Yemeğin yarısına gelindiğinde esrar içmek için oradan ayrıldım" açıklamasında bulundu. 

"True Detective" dizisindeki rolüyle Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesine sahip olan ABD'li oyuncu Woody Harrelson, HBO'da yayınlanan "Real Time with Bill Maher" isimli programda, 2002 yılında ABD Başkanı Donald Trump'ın da davetli olduğu akşam yemeği hakkında açıklamada bulundu.

"TRUMP TÜM ZAMANINI KENDİNİ ANLATMAKLA GEÇİRDİ"

Sputnik'in aktardığı habere göre, yemekte yaşananlara ilişkin konuşan Harrelson, "Acımasız bir yemekti. Daha önce hiç bu kadar narsist bir adamla karşılaşmamıştım. Trump tüm zamanını kendini anlatmakla geçirdi. Yemeğin yarısına gelindiğinde oradan ayrılarak geri kalanına kendimi hazırlamak için esrarlı sigara içmek zorunda kaldım " ifadelerini kullandı.

Daha önce mayıs Trump'ı 'tek bir olumlu şey yapmamakla' suçlayan Harrelson  "Beni olumlu bir şey yaparak şaşırtmasını istedim" ifadelerini kullandı. Harrelson geçen sene esrar içmeyi bıraktığını da belirtti.