Hamile kadının arabasını tekmeleyen saldırganlar tutuklandı

Hamile kadının arabasını tekmeleyen saldırganlar tutuklandı

Hamile kadının aracını tekmeleyen "Seydioğlu Baklavaları" firmasının sahipleri, ifade için gittikleri karakolda polis tarafından kapıda karşılandı ve polis saldırganlarla tokalaştı.

İstanbul'un Pendik ilçesinde hamile kadının aracını tekmeleyen "Seydioğlu Baklavaları" firmasının sahipleri Hasan ve Hüseyin Sel ifade için gittikleri karakolda polis tarafından kapıda karşılandı. Saldırganları kapıda karşılayan polis, bir de saldırganlarla tokalaştı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, 6 Temmuz'da Yunus Emre Bahçıvan ve hamile eşi Ayfer Bahçıvan'ın içinde bulunduğu araca, Pendik D-100 Karayolu'nda seyir halindeyken yol verme meselesi yüzünden önlerini kesen iki kişinin zarar vermesine ilişkin çıkan haberler ve şikayet üzerine "Seydioğlu Baklava A.Ş." sahipleri şüpheliler Hasan Sel ve Hüseyin Sel hakkında "mala zarar vermek" ve "trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" suçlarından soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında şüpheli Hasan Sel, ifadesi alınmak üzere Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehit Adil Gözalıcı Polis Merkezine geldi. İfade işlemlerinin sona ermesinin ardından zanlılar adliyeye sevk edildi.

SALDIRGANLAR TUTUKLANDI

Kardeşi Hüseyin Sel ile ifadelerinin alınmasının ardından Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi. Savcılığa ifade veren saldırganlar, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. 2 saldırgan daha sonra tutuklandı.

BİN 100 LİRA PARA CEZASI!

E-5 Karayolu Pendik mevkiinde trafikte önüne kırdıkları otomobile, içerisinde hamile kadın olmasına rağmen zarar veren şahıslardan birinin ehliyetine sivil trafik polisi tarafından el konularak 1110 lira idari para cezası kesildi.

HEM SUÇLU, HEM ŞİKAYETÇİ

Öte yandan saldırganların, kendilerine hakaret ve küfür ettikleri iddiasıyla saldırdıkları aracın sürücüsü ve hamile kadından şikayetçi oldukları öğrenildi.

SALDIRGANIN ELİNİ SIKAN POLİS AMİRİ AÇIĞA ALINDI

E-5 otoyolu Pendik mevkiinde içinde hamile kadın olan araca saldıran Seydioğlu Baklava'nın sahibi Hasan Sel ve Hüseyin Sel tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Polis merkezinde zanlının elini sıkan polis amiri açığa alındı.

NE OLMUŞTU?

İki maganda, içinde Yunus Emre Bahçıvan ve hamile eşi Ayfer Bahçıvan'ın bulunduğu arabaya saldırmıştı. Saldırgan aracın aynasını kırıp üzerine çıktı, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. 

içinde Hasan Sel ve Hüseyin Sel'in içinde bulunduğu araç trafik polisine yakalanmamak için emniyet şeridinden çıkarak bir başka aracın önüne kırmak istedi. Bunun üzerine tartışma çıktı.

Tartışma sonrasında maganda aracını diğer sürücünün önüne kırdı. Aracın durmasının ardından otomobilden inen maganda camı yumruklamaya başladı. Trafik magandası hızını alamadı, aynayı kırdı ve kaputun üzerine çıkıp tekmelemeye başladı.