Hamile kadın dövülerek öldürüldü

Hamile kadın dövülerek öldürüldü

7 aylık hamile kadına eşi şiddet uyguladı. Kadın hastanede hayatını kaybetti!

Antep Esentepe Mahallesinde yaşayan 23 yaşındaki Aysel Kurt, ikinci çocuğuna 7 aylık hamileydi. Kurt önceki gün, din nikahla birlikte yaşadığı 32 yaşındaki İsa Ç. tarafından darp edildi.

Anne ve babasının akrabaların haber vermesi üzerine Aysel’in evine giderek İsa Ç.’yi uyardığı, kızlarına isterse onunla birlikte gelebileceğini söyledikleri ögrenildi. Baba Kurt'un belirttiğine göre çocuğunu bırakmak istemediği için evden ayrılmak istemeyen Aysel, şiddet tekrarlanırsa polise başvuracağını söyledi.

DÖVEREK HAMİLE KADINI ÖLDÜRDÜ

Anne ve baba evden ayrıldıktan sonra şiddetin devam etmesi üzerine, Kurt'un çığlıklarını duyup eve giden yakınlar kadını Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne götürdü. Aysel Kurt ve karnındaki bebeği aldığı darbelerden dolayı kurtarılamadı. İsa Ç. gözaltına alınırken, Aysel Kurt’un ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu’nda yapılan inceleme sonucu ortaya çıkacak.

BABA: KIZIM ÇOCUĞUNU BIRAKMAK İSTEMEDİĞİ İÇİN GELMEDİ

Kızının cenazesini almak için morga giden baba Vakkas Kurt, kızının hastaneye dövüldüğü için götürüldüğünü söyledi. Gece saatlerinde kızının şiddet gördüğünü damadının akrabalarının telefonuyla olayı öğrendiğini ifade eden Vakkas Kurt, “Dün akşam annesiyle evlerine gittik, sürekli tartıştıkları için iyi geçinmelerini söyledik. Kocası bize ‘istemiyorum’ dedi, kızım ise çocuğunu bırakmak istemediğini söyledi. Bir tane çocukları var ve hamileydi. Kızım bana bir şey olursa darp ettiği için bunları dava edeceğini söyledi. Bize sabah kızımızın öldüğü haberi gelince şok geçirdim. Gece gittiğimde kızımın dudağı patlamıştı. Kızıma bizden sonra ne yaptılar bilmiyorum. Tek sağlık sorunu mide problemi vardı, başka bir şey yoktu. Herkes uyardı, ‘Akıllı olun, kavga etmeyin’ diye ama sabah bize kalbi durmuş denildi” diye konuştu. (DHA)

DAHA FAZLA