Halk krizle boğuşuyor, devlet yönetimi şatafatlı yandaş düğününde

Halk krizle boğuşuyor, devlet yönetimi şatafatlı yandaş düğününde

Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören ile Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu evlendi.

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören, Turkuvaz Medya Grubu'nun en büyük hissedarlarından Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu ile Çırağan Sarayı'nda evlendi.

Yolculuk'un haberine göre, nikahı eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıyarken, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan da nikah şahidi oldu. Nikaha; MİT müsteşarı Hakan Fidan ve Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de katıldı. Demirören Medya; Hürriyet, CNN Türk, Kanal D ve Milliyet gibi yayın organlarının sahibi iken, Turkuaz Grubu ise; Sabah, ATV, A Haber gibi yayın organlarını elinde bulunduruyor.

Gaziantep Valisi Davut Gül, Demirören'in kızının düğün töreniyle ilgili yorum yaptı. Vali Gül düğün töreninin gösterişten uzak olduğunu ifade ederek sosyal medya hesabından, "Düğündeydim, mekanın güzelliğini hariç tutarsak ortalama düğünlerden hiç bir fazlası yoktu; Sade bir nikah, salata dahil dört çeşit yiyecek, zerre kadar abartı görmedim, muhtemelen kendi sosyal çevrelerinde en mütevazı nikah budur..." ifadelerini kullandı.

 

DAHA FAZLA