Hakan Yeşilyurt, İstanbul'da anılacak

Hakan Yeşilyurt, İstanbul'da anılacak

Sanatçı Hakan Yeşilyurt, dostları ve sevenleri tarafından halk buluşmasında anılacak.

İleri Haber

3 yıl önce geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Hakan Yeşilyurt, İstanbul'da halk buluşması ile sevenleri tarafından anılacak.

9 Şubat 2019'da henüz 46 yaşındayken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden sanat Hakan Yeşilyurt, dostları ve sevenleri tarafından bu yıl da anılacak. Önder Babat Kültür Merkezi ve Zeki Göker Kültür Merkezi'nin katkılarıyla düzenlenecek etkinlik "2. Hakan Yeşilyurt Halk Kültür Sanat Buluşması" adı altında gerçekleştirilecek.

'AMACIMIZ HAKAN'IN ADINI YAŞATMAK'

Etkinliğe dair "9 Şubat 2019’da, oldukça genç bir yaşta ve ani bir biçimde aramızdan ayrılan sanatçı arkadaşımız Hakan Yeşilyurt’u anmak için buluşuyoruz" başlığıyla yapılan açıklamada, "Amacımız, bu etkinliği gelenekselleştirmek; her yıl düzenli olarak hayata geçirerek hem Hakan’ın adını ona yakışan bir biçimde yaşatmak hem de bu çabayı geniş emekçi kesimlere mâl etmek" ifadeleri yer aldı. 

KATILIMCILAR

Şişli Cemil Candaş Kültür Merkezi'nde düzenlenecek etkinlikte şarkı ve türkülerle beraber tiyatro gösterimleri de olacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinliğe İlkay Akkaya, Hilmi Yarayıcı, Yasemin Göksu, Selçuk Balcı, Haluk Çetin, Serhad Raşa, Ali Nafile, Cem Erdost İleri, Şenol Akdağ, Domane Dersim, Karoft, Eren Şatıroğlu, Egemen Yılmaz, Adalılar, Pelin Batu, İbrahim Karaca, Altay Öktem, Gül Göker ve Yaşar Gündem de katılacak. Etkinliğin sunuculuğunu ise Ankara Birlik Tiyatrosu’ndan Bilge Can Göker yapacak. 

11 Şubat Cuma, 19:00’da başlayacak olan etkinliğe katılmak isteyen yurttaşların, 0212 252 35 96 - 0554 871 86 80 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yapmaları ve ücretsiz davetiyelerini temin etmeleri gerektiği belirtildi. 

 

DAHA FAZLA