Hagi: Romanya'yı terk etmeyi düşünüyorum

Hagi: Romanya'yı terk etmeyi düşünüyorum

Eski Galatasaraylı George Hagi, ülkesi Romanya’yı terk etmeyi düşündüğünü söyledi.

Galatasaray’ın eski futbolcusu ve teknik direktörü Gheorghe Hagi,  genç futbolculara yatırım yaptığı FC Viitorul Constanta projesini sonlandırmayı ve ülkesinden ayrılmayı düşündüğünü söyledi.

Kurucusu ve teknik direktörü olduğu FC Viitorul Constanta hakkında açıklamalarda bulunan Hagi, açıklamasında ayrıca medya ve taraftar baskısından da yakındı

Hagi tarafından Romanya medyasına yapılan açıklamalar şu şekilde:

“Utancımdan eve gidemedim. İlk kez ülkemi terk etmeyi düşünüyorum. Nereye gideceğimi bilmiyorum ama en kısa zamanda bu projeyi bırakacağım. Bu iş artık bitti.

Yeni bir yol çizmem gerekiyor çünkü bana burada yer yok. Bugünü asla unutmayacağım. Beni temelli olarak kaybettiniz. Tüm dünyada futbola yatırım yapılıyor, Romanya’da ise takımlar, oyuncular, sahalar yok ediliyor. Sonra da ‘neden Polonya ve Hollanda bize 3 atıyor’ diye şikayet ediyoruz.

2021 yılında milli takımda benim yetiştirdiğim 11 oyuncu oynayacak. Burada futbolun içine çok fazla siyaset giriyor ve çok fazla tuzak kuruluyor. Burada futbol yok. Yaptığım en güzel şey çocuklara yatırım yapmak oldu. Bütün emeklerimi bu çocuklar için harcadım.”

DAHA FAZLA