Güvenç Dağüstün ‘yandaş’ Altın Kelebek Ödülleri’nden çekildi

Güvenç Dağüstün ‘yandaş’ Altın Kelebek Ödülleri’nden çekildi

Yandaş Hürriyet Gazetesi’nin düzenlediği Altın Kelebek Ödülleri’nden çekildiğini duyuran şarkıcı ve oyuncu Güvenç Dağüstün, “Yandaş basının herhangi biri organizasyonunun kıyısında köşesinde bile olmam benim için mümkün değildir” dedi.

İktidara yandaşlığı il bilinen Hürriyet Gazetesi’nin düzenlediği Altın Kelebek Ödülleri yarışmacıları açıklandı.

Bu yarışmacılar arasında olan şarkıcı ve oyuncu Güvenç Dağüstün, 'En İyi Erkek Şarkıcı' dalında aday gösterildiği ödüllerden çekildiğini açıkladı.

Sosyal medyada bir açıklama yayınlayan Dağüstün, kendisini aday gösterenlere teşekkür etti. Ancak, "Hürriyet Gazetesi'nin durduğu yer ortadadır" diyerek adaylıktan çekildiğini duyurdu. Dağüstün, "Yandaş basının herhangi bir organizasyonun kıyısında köşesinde bile yer almam benim için mümkün değildir" dedi.

‘HÜRRİYET GAZETESİ’NİN DURDUĞU YER ORTADADIR’

Dağüstün’ün yaptığı yazılı açıklama şu şekilde:

“Altın Kelebek ödüllerine ‘En İyi Erkek Şarkıcı’ dalında aday gösterildiğimi öğrenmiş bulunmaktayım. Öncelikle bu teveccühü göstermiş kişi ya da kişilere teşekkür ederim.

Bilindiği gibi Altın Kelebek Ödülleri 1972’den beri Hürriyet Kelebek tarafından verilmektedir. Günümüze baktığımızda ise Hürriyet Gazetesi’nin durduğu yer ortadadır. Yandaş basının herhangi biri organizasyonunun kıyısında köşesinde bile olmam benim için mümkün değildir. Sevenlerimin yaptığım işleri, konserlerimi takip etmelerinin benim için büyük bir ödül olduğunu hatırlatır, bu duyurunun söz konusu adaylıktan çekildiğim olarak kayda geçmesini rica ederim.”

 

DAHA FAZLA