'Gülistan Doku'ya ait yeni görüntü' iddiası

'Gülistan Doku'ya ait yeni görüntü' iddiası

Dinar Köprüsü kenarında bir kişinin oturur vaziyette özel araç kamerasına yansıyan görüntüleri Başsavcılığa ulaştırıldı. Başsavcılık, Gülistan Doku olup olmadığını kesinleştirmek için görüntüyü incelenmeye aldı.

5 Ocak’tan bu yana kayıp olan Gülistan Doku olabileceği şüphesiyle Dinar Köprüsü üzerinde yere çömelmiş vaziyetteki bir kişinin bulunduğu araç görüntüsü incelemeye alındı. 

Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi olan 21 yaşındaki Gülistan Doku, 5 Ocak Pazar günü sabah saatlerinde Dersim’de kaldığı yurttan ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Doku’ya dair bu zamana kadar elde bulunan tek görüntü erkek arkadaşı olduğu bilinen Zaynal Abarakov ile bir kafede görüştüğü anlara dairdi.

YENİ GÖRÜNTÜLER Mİ?

Yaptığı bu görüşmenin ardından bindiği minibüsten orada inmiş olabileceği düşüncesiyle arama çalışmaları Dinar Köprüsü çevresinde yoğunlaştırılırken, kaybolduğu gün köprüden geçen bir araç kamerasına oturur durumdaki bir kişinin görüntüleri yansıdı. 

Elazığ-Pertek yol güzergahında geçen aracın kamerasına yansıyan kişinin Gülistan Doku olabileceği şüphesiyle görüntü, Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi. 

İNCELEMEYE ALINDI

Savcılık, üzerinde yeşil mont bulunan ve montun kapüşonunu kafasına geçirip yere çömelmiş bu kişinin Gülistan Doku olup olmadığını kesinleştirmek için görüntüyü incelenmeye aldı.

DAHA FAZLA